Trafikte polisle çatıştılar

 Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan olayda 2'si trafik polisi, 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bayramoğlu Caddesi'nde trafik kontrolü yapan polis memurları, durdurdukları bir araçtaki sürücüden belgelerini istedi.Sürücü ve polis arasında, traf

Trafikte polisle çatıştılar

 

Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan olayda 2'si trafik polisi, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bayramoğlu Caddesi'nde trafik kontrolü yapan polis memurları, durdurdukları bir araçtaki sürücüden belgelerini istedi.

Sürücü ve polis arasında, trafik belgelerinin eksikliği nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 2 trafik polisi ile araçtakiler arasında arbede yaşandı. Araçtaki 2 kişi, üzerlerinde taşıdıkları silahla çevreye ateş açmaya başladı.

Polisin de karşılık vermesi üzerine çıkan olayda, bir trafik polisi ve araçtaki 2 kişi silahla yarandı. Olayda diğer polis memuru ise darp sonucu yara aldı.

İki polis memuru ve araçtaki yaralılar Cemal Mehmetoğlu ile Fuat Mehmetoğlu, Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem