Trafik Faciası: 6 Ölü

Şanlıurfa'da, 3 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 4'ü aynı aileden olan 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası ölenlerin yakınları olay yerinde ve hastanede sinir krizleri geçirdi.Kaza, saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep

Trafik Faciası: 6 Ölü

Şanlıurfa'da, 3 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 4'ü aynı aileden olan 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası ölenlerin yakınları olay yerinde ve hastanede sinir krizleri geçirdi.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 24'ncü kilometresinde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada mesaiden çıkan birbirine akraba Çeken ailesinin fertleri Sarıca Köyü'ne gitmek üzere 47 yaşındaki Halil Çeken'nin kullandığı 63 DY 105 plakalı otomobil ile yola çıktı. Otomobil, Payamlı Köyü yakınlarında Gaziantep istikametinden gelen yemek firmasına ait Mehmet Avcı yönetimindeki 63 ZH 867 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada yine Gaziantep yönünden gelen Yunus Kirişçi'nin kullandığı 46 D 7743 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarpıp takla atarak devrildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

3 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Karayolunun ulaşıma kapandığı kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede çarpışmanın etkisiyle araçlardan yola savrulanlardan 4'ünün öldüğü belirlenirken, yaralanan 5 kişi de çeşitli hastanelere sevk edildi.

6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Zincirleme kazada; Ahmet Avcı, Halil Çeken, Savaş Çeken ve Mehmet Çeken olay yerinde, Mehmet Avcı ile Yunus Kirişçi ise götürüldükleri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü. Ölen 6 kişinin cesetleri otopsi için morga konulurken, yaralanan 3 kişinin ise tedavilerine devam ediliyor.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alan Çeken ve Avcı ailesinin çok sayıda ferdi olay yerine akın etti. Hurdaya dönen araçlarda bulunanların öldüğünü öğrenen çok sayıda kişi sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü. Acılı ailelerin feryadı ve cesetlere dokunma isteğine jandarma ve polisler engel oldu. Acılı aileler güçlükle sakinleştirilirken, kaza sonrası kapanan ve kilometrelerce araç kuyruğu oluşan Şanlıurfa-Gaziantep karayolu yaklaşık 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

HASTANEDE GERGİNLİK

6 yakınını kaybeden onlarca kişi, 3 yaralanın tedavi gördüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Ölüm haberi üzerine Kürtçe ağıt yakan kalabalıkta baygınlık geçirenlere acil serviste müdahale edildi. Bu sırada kazaya karışan 2 aile fertleri arasında zaman zaman yaşanan gerginliğin büyümemesi için polis geniş güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem