Trafiği kitleyen kaza 2 yaralı!

Bugün Unkapanı köprüüsnde meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken sonrasında trafik kitlendi

Trafiği kitleyen kaza 2 yaralı!

Unkapı Köprüsünde devrilen kamyonet 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Edinilen göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 17 UT 846 plakalı kamyonet, Unkapanı Köprüsü’nden Aksaray istikametine seyir halinde iken köprü çıkışında önünde seyreden araca çarpmamak için ani manevra yaptı. Önündeki araca çarpmamak için manevra yapan sürücü kamyonetin hakimiyetini kaybetti. Bir süre sürüklenen kamyonet devrilerek yan yattı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla devrilen kamyonetten çıkarılan yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra iki yaralı ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle devrilen kamyonetteki malzemeler başka bir araca aktarıldıktan sonra devrilen araç çekici yardımıyla düzeltilerek otoparka çekildi. Polis köprü üzerindeki trafiği kontrollü bir şekilde verirken kaza sonrasında Taksim’den Aksaray istikametine Unkapanı köprüsü üzerinde araç trafiği oluştu. Aracın çekilmesi sonrasında trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem