Trabzon'un damadı olamadan şehit oldu, yasa boğdu

Iğdır'daki terör saldırısında polis memuru Hasan Eser'in şehit olduğu haberi, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde beraber çalıştığı müdür, amir ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Okulu bitiren Hasan Eser, ilk olarak Bile

Trabzon'un damadı olamadan şehit oldu, yasa boğdu

Iğdır'daki terör saldırısında polis memuru Hasan Eser'in şehit olduğu haberi, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde beraber çalıştığı müdür, amir ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Okulu bitiren Hasan Eser, ilk olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde göreve başlamıştı. Buradaki yaklaşık 3 yıllık görev süreci boyunca müdürleri, amirleri ve arkadaşlarının sevgisini kazanan Eser, yaklaşık 40 gün önce tayinle Iğdır'a gitmişti. Şehit haberinin alan müdürleri, amirleri ve arkadaşları gözyaşlarını boğulurken, Bilecik'ten cenazeye katılmak için birçok meslektaşının Denizli'ye gideceği öğrenildi.

Öte yandan Bilecik'teki arkadaşları, şehit Hasan Eser'in Trabzon'da öğretmenlik yapan Gül Eser ile kısa süre önce nikah kıydığını, 10 Ekim olarak planlanan düğün töreni için hazırlık yaptığını söylediler.

Ayrıca, Iğdır'daki şehitlerden Bolulu Yaşar Doğançay'ın ise, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 2010 yılında 8. dönem mezunu olduğu bildirildi.

Trabzon'un damadı olamadan şehit oldu, yasa boğdu

Trabzon'un damadı olamadan şehit oldu, yasa boğdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler