"Trabzon'u zirveye taşımak hepimizin vazifesidir"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Gümrükçüoğlu; Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora ile AK Parti Trabzon

"Trabzon'u zirveye taşımak hepimizin vazifesidir"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu; Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanması ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.
 
Ayrıca il genelinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları, doğalgaz çalışmaları ve yatırımlar hakkında Albayrak’ı bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen ve başlanacak olan çalışmalarla ilgili olarak Bakan Albayrak’ın desteklerinin büyük önem taşıdığına değindi. 
 
dsc_9362.jpg
 
CUMHURBAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ
 
Ziyarette Akyazı’da devam eden stadyum ve spor kompleksi inşaatı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Bakanımızın Trabzonspor hassasiyetini biliyoruz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Daha önce hiçbir şehre ve kulübe yapılmayan dev bir yatırım Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Trabzon’a yapılıyor. Akyazı’da içinde 41 bin kişilik stadyumunda bulunduğu dev bir spor kompleksi inşa ediliyor. O süreci en iyi yaşayanlardan birisiyim. Özel firmalar geldi inceledi, hiçbiri bu işe yanaşmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız tensip buyurdular inşaat başladı. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkiriz” diye konuştu. 
 
dsc_9368.jpg
 
TRABZON’U ZİRVEYE TAŞIMAK GÖREVİMİZDİR 
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise ziyarette yaptığı değerlendirmede Trabzon’un kendileri için çok farklı bir anlam taşıdığını kaydetti.
 
Trabzon için artık 1Kasım’dan öncesi ve sonrasının olduğuna değinen Albayrak, “Trabzon için bundan sonra çıta, 1 Kasım’da alınan sonuçlardır. Trabzon’da son yıllarda belediyecilik alanında çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bundan sonra da aynı çalışmalar artarak devam edecektir. Bakanlıklar, kamu kurum ve belediyeler olarak yapacağımız çalışmalarla Trabzon’umuzu zirveye taşımak hepimizin vazifesidir.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler