Trabzon’u töhmet altında bırakmayın: Olayı çözün!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın Fenerbahçe’ye 9 ay önce Trabzon’da yapılan saldırıyı geçtiğimiz günlerde TBMM gündemine getirmesi, Trabzon cephesinden eleştiri aldı.   Olayın bir türlü aydınlığa kavuşturulmamasının Trabzon’u töhmet altında bırak

Trabzon’u töhmet altında bırakmayın: Olayı çözün!
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın Fenerbahçe’ye 9 ay önce Trabzon’da yapılan saldırıyı geçtiğimiz günlerde TBMM gündemine getirmesi, Trabzon cephesinden eleştiri aldı.
 
Olayın bir türlü aydınlığa kavuşturulmamasının Trabzon’u töhmet altında bıraktığını belirten Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “Sürmenelilerin yakasına bir çamur atıldı. Çamur düştü ama izi kaldı. Bir an önce bu izin silinmesini istiyoruz” dedi.
 
Trabzon Barosu Başkanı Orhan Öngöz de, “Bizde baro olarak bu konuyu hassasiyetle takip etmeye çalışıyoruz. Bir an önce bu konunun aydığınlığa kavuşmasını, şehir olarak aklanmayı istiyoruz. Yani bu işi yapanların Trabzonlu olmadığının yargı makamlarınca ortaya konulmasını bekliyoruz” dedi.
 
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianamenin hazırlanıp hazırlanmadığı sorusuna ise, “İddianame bildiğim kadarıyla hazırlanmadı” dedi.  
 
Karadeniz’de Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem