Trabzon'u soğuk bir gün bekliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile ilk saatlerde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden iti

Trabzon'u soğuk bir gün bekliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile ilk saatlerde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Bitlis'in güney kesimleri ile Diyarbakır'ın kuzeydoğusunda, öğle saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Sivas, Kayseri ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu, zamanla Marmara'da kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz, Marmara'nın kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 7

İstanbul: Parçalı bulutlu 10

İzmir: Az bulutlu 14

Adana: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

Antalya: Az bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu ve yağmurlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu ve yağmurlu 13

Erzurum: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların kuzeydoğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İlk saatlerde yer yer sis hadissi bekleniyor) 13

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem