Trabzon'u hafta sonu nasıl bir hava bekliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Adıyaman, Çanakkale, Zonguldak, Bartın, Düzce, Kahramanmaraş, Giresun, Trabzon, Rize ile Kastamonu ve Artvin'in kıyı ilçelerinin ya

Trabzon'u hafta sonu nasıl bir hava bekliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Adıyaman, Çanakkale, Zonguldak, Bartın, Düzce, Kahramanmaraş, Giresun, Trabzon, Rize ile Kastamonu ve Artvin'in kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 1 ila 3 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 13

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve hafif sağanak yağışlı 15

İzmir: Parçalı bulutlu 17

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 26

Antalya: Parçalı bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile zamanla il geneli aralıklı sağanak yağışlı 13

Erzurum: Parçalı bulutlu 10

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 16

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem