"Trabzon'u bir üst lige çıkartmak istiyoruz"

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Hem Trabzon'umuzu hem de memleketimizi daha iyi adım atabilmesini temin edebilmek için yatırım ve hizmetleri yapıyoruz. Niçin şehir Hastanesi yapıyoruz. İki hastenemiz var, bazı yatırımlar şehri

"Trabzon'u bir üst lige çıkartmak istiyoruz"
AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Hem Trabzon'umuzu hem de memleketimizi daha iyi adım atabilmesini temin edebilmek için yatırım ve hizmetleri yapıyoruz. Niçin şehir Hastanesi yapıyoruz. İki hastenemiz var, bazı yatırımlar şehrin prestijini yükseltir. Trabzon'umuzu bir üst lige daha taşımak istiyoruz. Türkiye'de, bölgemizde, hem de ilimizde hep birlikte çok önemli adımları birlikte atacağız"dedi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında dün Çukurçayır'da teşkilat mesuplarıyla bir araya gelen Soylu bugün de Mobilyacılar esnafı ile bir araya geldi.
 
Mobilyacılar esnafı adına bir konuşma yapan Mustafa Sarı, kritik bir döneme doğru gittiklerini belirterek, "İnşallah bu kritik dönemecin ardından ülkemizin yüzü gülecek. Siyasi bakmamak lazım, bu işe memleket meselesi olarak bakmak lazım. Süleyman Soylu'nun bir lafı var, beni Trabzon tandıkça çok sevecek diye, Trabzon evladını çok iyi tanıdı ve çok sevdi.Ülkemiz ve Trabzon'umuz için büyük değer kendisine sahip çıkmamız lazım" dedi.
 
img_20151029_074311.jpg
 
Daha sonra ise mobilyacılar esnafına hitap eden Soylu, "Trabzon'un Uluslar arası bir havalimanına ihtiyacı var, sadece Körfez ülkelerinden buraya 500 bin turis geliyor. Biz buna cevap vermeliyiz. Tursistler neden Trabzon'a geliyor, iki güzel hastanemiz var,  üniversite ile beraber üç hastanemiz var. Haçkalı ve Kanuni Hastanesi. Başına bir şey gelirse ambulans helikopter ile bir yerden bir yere gidebiliyor. Trabzon cazip bir yer haline geldi. Bizim Trabzon'da at yapımızı daha da güçlendirmemiz lazım. Turizm alanlarımızı zenginleştirmemiz lazım. Bir Uzungöl'e meseleyi yıkmamamız lazım. Sümela'nın restorasyonuna başladık, inşallah 5-6 ay içerisinde bitireceğiz. Bütün buradaki vakıf eserlerimizi, camilerimizi, tek tek onardık. Alacan'ı yaptık bir yıl içerisinde Trabzon'un cazibe merkezlerinden biri haline geldi" dedi.
 
Soylu konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Kanuni ve Kaşüstü kavşaklarının projelerini yaptık, şimdi ihaleye çıkıyor. Değirmendere kavşağının projesini yaptık, şimdi ihaleye çıkıyor. Atapark kavşağının projesi yapıldı, Çömlekçi geçisinin daha rahat olması için ve de Meydana daha rahat çıkabilmek, hem de trafiğin tıkanmasını engellemek için bir büyük bir tüp geçiş daha gerçekleştiriyoruz. Hem Trabzon'umuzu hem de memleketimizi daha iyi adım atabilmesini temin edebilmek için bunları yapıyoruz. Niçin şehir Hastanesi yapıyoruz. İki hastenemiz var, bazı yatırımlar şehrin prestijini yükseltir. şehrimizi bir üst lige daha taşımak istiyoruz. Türkiye'de, hem bölgemizde hem de ilimizde hep birlikte çok önemli adımları birlikte atacağız"
 
img_20151030_104648.jpg
 
7 Haziran'da milletvekili seçildiğini ifade eden Soylu, "Şimdi ise yeniden seçime gidiyoruz, hayatım en şerefli ve onurlu işini yapıyorum, Trabzon mebusluğu, sorumluluğumuzu biliyoruz. Çocukluğumdan beri siyasetin içerindeyim. İki şeye çok özen gösterdim biri temiz kalmak, ikincisi de bir memleket çizgimiz var, bu çizgiden bir gün dahi sapmadık.  Dört aydan beri de gücümün yettiği kadar turizm meselesi dahil, enerji meselesi dahil, biraz önceki saydığım yatırımların alt yapısı dahil olmak üzere, bütün arkadaşlarımızla teşkilatımızla hep birlikte çalışma ortaya koyduk. Biz şu omuzlarımıza yüklenen sorumluluğu biliyoruz. Ben memleketimin milliyetçisiyim, ben üllkemin ve milletimin milliyetçissiyim ben Trabzonun milliyetçisiyim. Desteğinize ihtiyacımız var, hangi siyasi düşünce de olursanız olun, bu bir iktidar meselesi değildir, bu bir memleket meselesidir, bu Süleyman'ın milletvekili  olma hadisesi değildir, bu memleketimin istikametinde gidip gitmeyeceğinin kararıdır. Bu kararı da millet verecektir" diye konuştu. 
 
Programın ardından Trabzon merkeze geçen Soylu, beraberinde Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Uzun Sokak ve Maraş Caddesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, kendilerinden destek istedi.
 
img_20151030_104650.jpg
 
img_20151030_104653.jpg
 
img_20151030_104657.jpg
 
img_20151030_111340.jpg
 
img_20151030_111346.jpg
 
img_20151030_114326.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem