Trabzonspor'dan Hollywood'a

 Eski futbolcu Özgür Teke, tüm dünyada ilgiyle takip edilen “Gossip Girl” dizisinin kadrosuna dahil oldu.Futbolcuyken oyuncu olduBir dönem Trabzonspor Paf takımında oynayan ama sakatlık sonucu futbola veda eden Özgür Teke, hayatının fırsatını Hollywood’da

Trabzonspor'dan Hollywood'a

 

Eski futbolcu Özgür Teke, tüm dünyada ilgiyle takip edilen “Gossip Girl” dizisinin kadrosuna dahil oldu.


Futbolcuyken oyuncu oldu

Bir dönem Trabzonspor Paf takımında oynayan ama sakatlık sonucu futbola veda eden Özgür Teke, hayatının fırsatını Hollywood’da yakaladı. New York Film Akademisi’nde sinema eğitimi alan 32 yaşındaki Teke, “Gossip Girl” dizisinde rol kapmayı başardı. Ve dizinin 19’uncu bölümünde kamera karşısına geçti.


Nisan'da gösterilecek

Ülkemizde nisan ayının ilk haftasında gösterilecek bölümde Özgür Teke, Soho’daki lüks bir mağazada düzenlenen iç çamaşırı defilesine kız arkadaşıyla katılan işadamını canlandırdı. Daha önce “Blue Bloods” ve “Unforgettable” dizilerinde de rol alan oyuncu, “Bir gün Hollywood filmlerinde rol almayı çok istiyorum. ıstedikten sonra başaramayacağım hiçbir şey de yok” diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler