Trabzonspor yöneticisine imalı gönderme..

Şike Davası'nda 13. Ağır Ceza Mahkemesi tüm sanıklara beraat kararı verirken gözler Trabzonspor yönetimine çevrildi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sessizliğini korurken, karar sonrası Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan twit

Trabzonspor yöneticisine imalı gönderme..

Şike Davası'nda 13. Ağır Ceza Mahkemesi tüm sanıklara beraat kararı verirken gözler Trabzonspor yönetimine çevrildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sessizliğini korurken, karar sonrası Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan twitter hesabından, "Yazıklar olsun! Üstünlerin hukuku" ifadelerini kullandı.

Bu mesaja bir takipçisi, “Zafer Önder İpek’in avukatlığını yapan avukat Anıl’ı kulüpte barındıran siz değil misiniz?” sorusunu yöneltti.

12-029.jpg

Zafer Önder İpek 2010-2011 futbol sezonunda Trabzonspor’un mağduriyetinde başrollerden birini oynadığı iddia edilmiş eski hakem  ve Gençlerbirliği çalışanıydı. 

Başkan Sadri Şener ,ve yönetim  Av Artan'ın Zafer Önder İpek'in avukatı olduğunu bilmeden göreve başlattı. Av Artan'ın İpek'in de avukatı olduğunu öğrenildiğinde Şener'in görev süresi bitti. Ardından göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibine bu durum izah edilmesine rağmen yeni yönetim Av Artan ile ilgili bir tasarrufta bulunmadı

 Fenerbahçe adına şike ve teşvik suçuna karıştığı iddiasıyla hakkında dava açılan ve yargılanarak suçlu bulunan eski hakem Gençlerbirliği eski kulüp müdürü Zafer Önder İpek’in avukatı da Trabzonspor Avukatlar kadrosunda 2013 den beri görev yapmaya devam ediyor. 

İPEK CEZA ALDI AMA YASA KURTARDI

GENÇLERBİRLİĞİ çalışanı olarak görülen eski hakemlerden Zafer Önder İpek hakkında 7 Mart ve 20 Mart 2011’de oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği-Trabzonspor maçlarında teşvik ve şikeye karıştığı iddiasıyla dava açılmıştı. Dava kapsamında yargılanan İpek, Teşvik ve Şike’den  suçlu bulunurken bahsi geçen maçların 6222 sayılı yasanın çıkış tarihinden önce işlenmesi nedeniyle hapis yatmaktan  kurtuldu

Trabzonspor’un şike ile kupasının çalınmasının ve mağdur edilmesinin  aktörlerinden  biri olan ve Yargıtay’ında kararını onadığı Eski hakem İpek’in o dönem  avukatı olan Anıl Gürsoy Artan’ın Türkiye’de avukat kalmamış gibi Trabzonspor hukukçuları arasına katılması Trabzonspor’un nasıl yönetildiğini de ortaya koydu.

2 Temmuz tarihine kadar İpek’in avukatı olan Anıl Gürsoy Artan, şimdi Trabzonspor’un avukatı olarak görevini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem