Trabzonspor muhatap bulamıyor!

Forvet konusunda Bursasporlu Turgay Bahadır'da yoğunlaşan Trabzonspor, yeşil-beyazlı kulüpte yaşanan karmaşa nedeniyle transferi ileri bir tarihe erteleneceği iddia ediliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticilerin tutuklanmasıyla başlayan süreç

Trabzonspor muhatap bulamıyor!

Forvet konusunda Bursasporlu Turgay Bahadır'da yoğunlaşan Trabzonspor, yeşil-beyazlı kulüpte yaşanan karmaşa nedeniyle transferi ileri bir tarihe erteleneceği iddia ediliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticilerin tutuklanmasıyla başlayan süreçte, Turgay konusunda muhatap bulmakta zorlanan bordo-mavililerin bir süre daha bekleyebileceği iddia ediliyor.

Karadeniz ekibi, aynı takımda forma giyen Ozan İpek'i de kadroya katmayı planlıyor. Turgay Bahadır da bordo-mavili formayı giymek isterken, yeşil-beyazlı yönetimin yeni sözleşme teklifine de sıcak bakmadı.

Trabzonspor taraftarı da Gaziantepsporlu Cenk Tosun'u kadroda görmek istiyor. Bu futbolcu için bir çok hayran sayfası açan bordo-mavililer, yönetimin bu transfer için gerekeni yapması için kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışıyor. Cenk Tosun'u transfer etmeyi çok isteyen Trabzonspor Yönetimi ise, Gaziantepspor engeline takıldı. Kırmızı-siyahlı ekibin gelecek sezon ligde zirveye oynayacak bir ekip kurmak istediği ve bu nedenle Cenk'i bırakmayı düşünmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem