Trabzonspor kongresi için iddia!

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılaccak olan kongresi öncesinde ilginç bir olay gündeme geldi. Trabzon'un usta gazetecilerinden Cevat Kol, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay'la kongre için iddiaya girdiğini

Trabzonspor kongresi için iddia!

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılaccak olan kongresi öncesinde ilginç bir olay gündeme geldi.

Trabzon'un usta gazetecilerinden Cevat Kol, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay'la kongre için iddiaya girdiğini yazdı.

İddiaya göre İbrahim Hacıosmanoğlu yeniden Trabzonspor Başkanlığına aday olacak ve sandıktan başkan olarak çıkacak. Hacıosmanoğlu'nun başkan olması durumunda gazeteci Cevat Kol mesleği bırakacak. Eğer Hacıosmanoğlu ve Uzunay kaybederse 100 Bin dolarlık senedi Cevat Kol'a verecek. Bu iddianın hakemide Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma oldu.

İşte Cevat Kol'un paylaştığı o mesaj!

untitled-014.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler