Trabzonspor bizim için özeldir

  Fransa’da Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Haber 61’i ziyareti sırasında Trabzon, Trabzonspor ve Fransa’da bu yıl ilk defa yapılacak olan yayla şenlikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bülent Cumur ''Trabzonspor bizim için özeldir, ayrı

Trabzonspor bizim için özeldir

 

 

Fransa’da Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Haber 61’i ziyareti sırasında Trabzon, Trabzonspor ve Fransa’da bu yıl ilk defa yapılacak olan yayla şenlikleri hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Bülent Cumur ''Trabzonspor bizim için özeldir, ayrıcalığı vardır. Gerçekten de Trabzonspor başka bir şeydir. Trabzonspor bizim bacasız fabrikamızdır. Yurt dışında olmamız sebebiyle Trabzonspor’a çok farklı bir ilgi olur. Siz bu şehirde yaşıyorsunuz, burada herkes Trabzonsporlu. Bizim yaşadığımız yerde herkes Trabzonsporlu değil. Dolayısıyla bizim oradaki mücadelemiz farklıdır. Trabzonspor çok farklıdır. Hele ki bu seçim sürecinde beş tane aday var ki maşallah yani. Demek ki çok sahiplisi varmış Trabzonspor’un ama bu zamana kadar neden yoktular. Şimdi 5 tane çıkıyor’’ dedi.
 
KUPAYI ALIRSAK OLUMSUZLUKLARI UNUTURUZ
 
Bülent Cumur Trabzonspor’un yaşadığı olumsuzlukların Ziraat Türkiye Kupasının alınması halinde unutulacağını belirterek ''şuanda biz Türkiye kupasını alırsak, bu süreci, bu olumsuzlukları unuturuz. Odaklandığımız tek şey kupa. Trabzonspor’un bu çalkalanma sürecini erken unuturuz. Ama kupayı alamazsak çok büyük şeyler olur. Alamazsak kelimesi de yanlış aslında alacağız’’ dedi.
 
BAŞKAN ADAYLARINI TANIMIYORUM
 
Cumur,  yaşanan kongre süreci ve başkan adayları ile ilgili ''başkan adaylarının beşini de tanımıyorum. Bunlar daha önce neredeydi? Bunların içinden İbrahim Hacıosmanoğlu daha önce çalıştı. Çok bir bilgim yok bu konuda ama şuan da Trabzon’dayım çalışacağız, arkadaşlarla istişare yapacağız. Doğru olanı bulacağız. Ama son dakika sürpriz beklerim, iyi bir başkan, mevcut başkan iyi bir yönetimle gelse iyi olur benim için’’ ifadelerini kullandı.
 
İKİ TURİST FAZLA GÖNDERİRSEK ÇOK MUTLU OLURUM
 
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Cumur yurtdışında oldukları için burayı uzaktan seyrettiklerini ifade ederek ''Haber 61’den Trabzon’u izlemek çok güzel bir şey. Fransa’ya son olarak UNESCO büyükelçimiz geldi. Gürcan Balık Oflu bir hemşehrimiz. Bizim için çok büyük bir onur. Gittik kendisiyle görüştük, tanıştık derneğimizi ziyaret etti. Bizim derdimiz Fransa’da Trabzon’u tanıtmak. Ben Trabzonlular Dernek Başkan’ıyım. Trabzon’umuzu ne kadar çok tanıtırsak, buraya iki turist daha fazla gönderebilirsek en mutlu olduğum zaman bu olur. Buraya turist yollamak bizim için çok büyük bir onurdur. Tabi Avrupa’daki şartlar zordur. İmkânlar eskisi gibi değil ama ben bu şehrin aşığıyım, onun için yapıyorum bu işi. İşimizi veriyoruz, paramızı veriyoruz, Trabzon için her şeyimizi veriyoruz. Trabzon’daki siyasiler, bürokratlar bizim oradaki derneğimize de biraz sahip çıksa, biraz katkı sağlasa, maddi katkı beklemiyorum, biraz destek olsalar bize yeter’’ dedi.
 
FRANSA’DA İLK DEFA YAYLA ŞENLİĞİ YAPILACAK
 
Başkan Cumur, 24-25-26 Mayıs’ta Fransa’da, ilk defa yayla şenliği düzenleyeceklerini belirterek ''Trabzon’umuzu tanıtmak için bu yayla ve kültür festivali büyük katkı sağlayacak. Bu festivale siyasiler ve bürokratların katkı sağlaması çok önemli. Buna manevi açıdan katkı sağlasalar, gelip birkaç stand kursalar en mutlu olan insanların başında ben gelirim. Biz gerekli müracaatları yaptık. Onlar gelse de, gelmese de yapacağız ama gelseler çok iyi olacak’’ dedi.     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem