Trabzonspor başkan adayının kızı evlendi

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Metin Atasoy'un kızı ünlü haber spikeri Gözde Atasoy Emirhan Kökçü ile evlendi.Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kanal D'nin ana haber sunucularından Gözde Atasoy, işadamı Emirhan Kökçü ile dünya evine girdi. Villadaki

Trabzonspor başkan adayının kızı evlendi

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Metin Atasoy'un kızı ünlü haber spikeri Gözde Atasoy Emirhan Kökçü ile evlendi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kanal D'nin ana haber sunucularından Gözde Atasoy, işadamı Emirhan Kökçü ile dünya evine girdi. Villadaki kır düğünü yağmurla başlarken, nikah sonrası çiftin yaptığı vals beğeni topladı.

Ünlü sunucu 28 yaşındaki Gözde Atasoy, 10 ay önce tanıştığı 'İLÇE Taşımacılık A.Ş.' Yönetim Kurulu üyesi işadamı 32 yaşındaki Emirhan Kökçü ile dünya evine girdi. Düğün, Kökçü ailesine ait Yalıkavak Mahallesi'ndeki villada yapıldı. Nikah törenine işadamı Kökçü'nün annesi Nazlı Çetinkaya, annesinin ikinci eşi İlhan Çetinkaya, Atasoy'un annesi Fatma Atasoy ve babası Metin Atasoy ile birlikte yaklaşık 100 davetli katıldı. Yağmurun başlaması ile birlikte önceden önlem alan konuklar, şemsiyelerini açtı. Yağmurun şiddetini arttırması ile tören villanın içine alındı. Nikah memuru Özlem Acar'ın kıydığı nikahta Gözde Atasoy'un nikah şahitliğini CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kökçü'nünkini ise eski milletvekili İlhan Kesici yaptı. Nikah memurunun sorusuna 'Evet' cevabı veren Atasoy'un, duygulu anlar yaşadığı görüldü. 

Nikahın kıyılması, yağmurun da etkisini yitirmesiyle bahçeye çıkan çiftten davetlilere seslenen Emirhan Kökçü, şöyle dedi:

"Gözde bu akşam ana haber sunuculuğunu bana verdi. O nedenle bugün konuşmayı ben yapacağım. Çok mutluyuz. Hem hayatımızı birleştirdiğimiz için hem de başta ailelerimiz ve yakınlarımız olmak üzere, bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olduğunuz için çok mutluyuz. Gözde ile bu mutluluğumuzun bir ömür boyu süreceğine inancımız sonsuz."

Yağmurun etkisini yitirmesiyle birlikte vals yapan yeni evli çift, danstaki ustalıklarıyla davetlilerin beğenisini topladı. Konuklar genç çifti, uzun süre alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler