Trabzonlunun şahidi Özcan oldu

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, haftasonu Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde aile dostunun oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı. Sapanca'da bir tesiste gerçekleştirilen düğünde, Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu'nın

Trabzonlunun şahidi Özcan oldu

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, haftasonu Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde aile dostunun oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı.

Sapanca'da bir tesiste gerçekleştirilen düğünde, Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu'nın oğlu İbrahim Can Demircioğlu Burcu Borahan ile yaşamını birleştirdi. Düğüne birçok seçkin davetliyle birlikte YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan da katıldı. YÖK Başkanı Özcan, damat İbrahim Can Demircioğlu'nun nikah şahitliğini yaptı. YÖK Başkanı Özcan, evlilik cüzdanını geline verirken, "İbrahim Can'ın çocukluğunu bilirim. Maşallah yakışıklı bir damat oldu. Ama ben evlilik cüzdanını gelin hanıma veriyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem