Trabzonlulara kıyım mı yapılıyor?

Trabzonlu THY Genel Müdür yardımcısı Orhan Sivrikaya sürpriz bir kararla Toronto’ya Müdür olarak gönderiliyor.1967 yılında Trabzon Akçaabat’ta doğan, Sivrikaya’nın başarılarla dolu hayatını genel merkez sürpriz bir kararla artık Toronto’da geçirmesini ist

Trabzonlulara kıyım mı yapılıyor?

Trabzonlu THY Genel Müdür yardımcısı Orhan Sivrikaya sürpriz bir kararla Toronto’ya Müdür olarak gönderiliyor.

1967 yılında Trabzon Akçaabat’ta doğan, Sivrikaya’nın başarılarla dolu hayatını genel merkez sürpriz bir kararla artık Toronto’da geçirmesini istiyor.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü 1991 yılında bitirip, Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde başladığı Yüksek Lisans programını 1997 yılında tamamlayıp, 1991 yılında Mühendis unvanı ile uçuş planlama bölümünde çalışmaya başladığı Türk Hava Yolları A.O.’da Müdür ve Başkan unvanları ile değişik bölümlerde yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.

Sivrikaya Aynı Kurumda Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyordu. Ancak ani bir atama ile Toronto Müdürlüğüne Müdür olarak atandı. Bu durum akıllara Trabzonlulara karşı bir kıyım olabilirliği ihtimalini getiriyor. Bir çok iş sektöründe Trabzonlu bürokratların kıyıma gitmesine bir de Sivrikaya eklenince akıllarda iyice kuşkular uyandı.

NE OLDU DA SİVRİKAYA TENZİLİ RÜTBE İLE YURTDIŞINA GÖNDERİLİYOR

Sürpriz kararın ardından Trabzonlular karara tepki göstererek, siyasilerden Trabzonlulara yapılan kıyımın durdurulması için destek bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem