Trabzonlu vekilin zor anları!

Beşiktaş’ta çıkan olaylar sırasında polisin attığı gaz bombası CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi’nin de bulunduğu kafeye isabet etti. Gazdan etkilenen Hamzaçebi ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Taksim’e yürümek isteyen göstericiler Beşiktaş’t

Trabzonlu vekilin zor anları!
Beşiktaş’ta çıkan olaylar sırasında polisin attığı gaz bombası CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi’nin de bulunduğu kafeye isabet etti. Gazdan etkilenen Hamzaçebi ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
 
Taksim’e yürümek isteyen göstericiler Beşiktaş’ta polisle çatıştı. Çıkan olaylar sırasında polis göstericilere gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Polis müdahalesi sırasında atılan gaz bombası bir kafeye isabet etti. Bu sırada kafede bulunan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Gazdan etkilenen Hamzaçebi ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kapıya uzak kalan bazı vatandaşlar ise kafenin duvarından indi. Eylemcilerin yardımı ile dışarı çıkartılan vatandaşların gazdan etkilendikleri görüldü. Gazın etkisiyle gözleri yaşaran CHP’li Hamzaçebi ise kafeden dışarı çıkarak gaz atan polislerin yanına gitti. CHP’li Hamzaçebi, polislere tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler