Trabzonlu vekil Hamzaçebi’ye jandarma servisi

Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemek için Kınalı TEM gişelerinde beton bariyer engeline takılan CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, jandarma ekiplerinin servis aracıyla duruşma salonuna götürüldü.Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemek i

Trabzonlu vekil Hamzaçebi’ye jandarma servisi

Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemek için Kınalı TEM gişelerinde beton bariyer engeline takılan CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, jandarma ekiplerinin servis aracıyla duruşma salonuna götürüldü.


Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemek için Silivri Kınalı TEM gişelerinden geçiş yapmak isteyen CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, beton bariyere engeline takıldı. Yolun kapatılması nedeniyle kendi otomobille giriş yapamayan Hamzaçebi, jandarma ekiplerinin servis aracıyla duruşma salonuna götürüldü.
CHP’li Hamzaçebi, “Kabul etmek mümkün değil. Türkiye’de bir sivil dikta yöntemi var. Silivri Mahkemelerinin nasıl bir karar alacağını hep birlikte izleyeceğiz. Karardan umutlu değilim. Önceden belirlenmiş olan bir kararı bugün hakimleri tebliğ edecekler. Yine de yanılmayı ümit ediyorum. Bugüne kadarki mahkemeler, duruşmalar bize umut vermedi. O nedenle burada bir umut beklemiyorum ama kimse umutsuz olmasın” dedi. Açıklamalarının ardından jandarmanın servis minibüsüne binen Hamzaçebi, duruşma salonuna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem