Trabzonlu şoförü PKK kaçırdı!

Trabzonlu şoför Talip Akyol Muş - Varto yolundan Batman'a doğru seyir halinde iken bir grup örgüt üyesi tarafından kaçırıldı.Haber61.net'e açıklamalarda bulunan Talip Akyol, ticari amaçlı Batman'a seyirhalinde iken bir grup örgüt üyesi tarafından alı konu

Trabzonlu şoförü PKK kaçırdı!

Trabzonlu şoför Talip Akyol Muş - Varto yolundan Batman'a doğru seyir halinde iken bir grup örgüt üyesi tarafından kaçırıldı.

Haber61.net'e açıklamalarda bulunan Talip Akyol, ticari amaçlı Batman'a seyirhalinde iken bir grup örgüt üyesi tarafından alı konulduğunu söyledi.

Akyol "Muş-Varto yolunda bir grup terör örgütü üyesi tarafından durdurulduk. Anahtarlarımızı ve ruhsatlarımızı aldılar. Yaşklaşık 100 kişiydik. 8 saat kadar bizi tuttular ve sonrasında bir kısmımızı serbest bıraktılar. Serbest bırakılanlar arasında bende vardım. daha sonra Muş il jandarma komutanlığına giderek durumu bildirdim. Komutanlar bizimle yakından ilgilendiler. Batman'a doğru yola devam ediyorum. Yarın Trabzon'a dönmüş olacağım" dedi.

Bölgede bir süredir devam eden bölücü terör örgütü ve ayrılıçı Kürt grupları sivil vatandaşları tehdit etmeye devam ediyor.

Şükrü Üçüncü / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem