Trabzonlu Şehit'in evine ziyaret

 Modifiye Tutkunlarından Şehide Sessiz ZiyaretTrabzonlu modifiyeli araç tutkunları, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu Piyade Er Onur Fikret Dülger'in evine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.Trabzon Vo

Trabzonlu Şehit'in evine  ziyaret

 Modifiye Tutkunlarından Şehide Sessiz Ziyaret

Trabzonlu modifiyeli araç tutkunları, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu Piyade Er Onur Fikret Dülger'in evine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Trabzon Vosvosçular Dayanışma Derneği (Travos) ve Trabzon Garage adlı iki topluluk sosyal paylaşım sitesi üzerinden organize olarak Türk bayraklarıyla donattıkları arabaları ile, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Er Onur Fikret Dülger'in taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Kısa bir süre şehit amcası ile görüşen ekip konvoy halinde şehit evinden ayrıldılar.

 

Ziyareti organize edenlerden biri olan Travos ekibi başkanı Ali Kuyumcu, "Bugüne kadar yollarda hiç bu kadar sessiz ilerlemedik. En acı ve en zorlu yolumuz şehidimizin evine başsağlığına geldiğimiz bu yoldu. Allah ailesine ve yakınlarına sabırlık versin" dedi. -

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem