Trabzonlu şehit ne zaman gelecek?

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrasında bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyona katılan ve bir teröristin kanas ile açtığı ateşle başından vurulan Trabzonlu polis memuru Necmi

Trabzonlu şehit ne zaman gelecek?
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrasında bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyona katılan ve bir teröristin kanas ile açtığı ateşle başından vurulan Trabzonlu polis memuru Necmi Çakır (40), kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştu.
 
Şehit polisin cenazesinin bugün akşam saatlerinde askeri uçakla Diyarbakır’dan Trabzon’a getirilmesi beklenirken, cenazesi yarın Of Merkez Çarşıbaşı Büyük Camisi’nde kılınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler