Trabzonlu şehidin babasından sert tepki

Aileler adına konuşan şehit babası Zekai Dülger, yargılamayı yapan askeri mahkemeye sert tepki gösterdi. "Olay tamamen tertiplenmiştir. Tamamen bilirkişi raporu yürütmenin emri ile hazırlanmıştır. Her şey danışıklı dövüştür" diyen Dülger, mahkemede adeta

Trabzonlu şehidin babasından sert tepki
Aileler adına konuşan şehit babası Zekai Dülger, yargılamayı yapan askeri mahkemeye sert tepki gösterdi. "Olay tamamen tertiplenmiştir. Tamamen bilirkişi raporu yürütmenin emri ile hazırlanmıştır. Her şey danışıklı dövüştür" diyen Dülger, mahkemede adeta bir Hacivat-Karagöz oyunu oynandığını iddia etti.
 
Dülger, şöyle devam etti: "Veysel Albay altını suçluyor, belirli bir yere kadar. Altı çıkıyor şunu söylüyor belirli bir yere kadar. Hakim ondan sonra soruları düzelterek ifadeleri kayda, zapta geçiriyor. Hakim tamamen sanıkların ifadelerini değiştirerek zapta geçirttiriyor. Böyle bir şey olamaz. Esefle kınıyorum. Davanın sivil yargıya geçmesini talep ediyorum. Yani askeri yargıya güvenimiz kalmamıştır. Sivil yargılanmayı talep ediyoruz. Daha önce olduğu gibi askeri mahkeme taraf tutuyor."
 
Şehit aileleri, basın kuruluşlarının olay fazla ilgi göstermemesine ve bu konuda yeterli haber yapmamasına da tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem