Trabzonlu sanatçıya ilginç teklif

Beylikdüzü Belediyesi, düzenlediği ‘Yaza Merhaba Konseri’ ile Yusuf Güney’i ağırladı. 7’den 70’e Yusuf Güney hayranları, sanatçının şarkılarıyla coştu. Bir genç kızın açtığı, ‘Annemin Damadı Olur musun?’ pankartı dikkat çekti.TRABZON'DAN ŞARKILAR SÖYLEDİB

Trabzonlu sanatçıya ilginç teklif

Beylikdüzü Belediyesi, düzenlediği ‘Yaza Merhaba Konseri’ ile Yusuf Güney’i ağırladı. 7’den 70’e Yusuf Güney hayranları, sanatçının şarkılarıyla coştu. Bir genç kızın açtığı, ‘Annemin Damadı Olur musun?’ pankartı dikkat çekti.

TRABZON'DAN ŞARKILAR SÖYLEDİ

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlik alanında düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konsere katılan yaşlı, genç herkes Yusuf Güney’in şarkılarıyla eğlendi. Genç sanatçı Ankara’nın Bağları şarkısını hayranlarıyla birlikte söylerken, memleketi Trabzon’dan parçalar söylemeyi ihmal etmedi.


Sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun üzgün olduğunu belirterek, “Mısır’da yaşanan olaylar bizi gerçekten üzüyor. Bu konserleri yaparken gerçekten çok düşündük. Mısır’daki kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaşıyoruz. İnanıyorum ki demokrasi hakim olacak ve kendi içlerinde çok da fazla kan dökülmeden inşallah bunu bir şekilde aşacaklar. Biz burada Ramazan’ın manevi atmosferini yaşayacağız, hem de nezaketle nasıl eğlenilir bunu da göstereceğiz’’ dedi.


Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Yusuf Güney, hayranları ile düet yapmayı ihmal etmedi. Konserde Yusuf Güney hayranlarının açtığı pankartlar dikkat çekti. Bir kız hayranı Yusuf Güney’e ‘Annemin Damadı Olur musun?’ pankartı Yusuf Güney’e sürpriz yaşattı. Pankartını açan Özge Paralı, “Annemle konuştu. ‘Tamam olurum, gelirim’ dedi. Annem de gelsin istiyor. Evimizde yaşasın. Kavanozda saklayacağız” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, genç şarkıcıya çiçek hediye etti.

 

2.20130708121402.jpg

 

1.20130708121421.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem