Trabzonlu sanatçının hırsızlara imtihanı!

Şarkıcı Yusuf Güney'in İstanbul Yeşilköy'de babasıyla birlikte yaşadığı eve giren hırsız, bir miktar nakit para, dizüstü bilgisayar ve 10 bin dolar değerindeki kol saatinin yanı sıra Londra'dan satın aldığı BMW marka X5 model, yabancı plakalı cipinin anah

Trabzonlu sanatçının hırsızlara imtihanı!
Şarkıcı Yusuf Güney'in İstanbul Yeşilköy'de babasıyla birlikte yaşadığı eve giren hırsız, bir miktar nakit para, dizüstü bilgisayar ve 10 bin dolar değerindeki kol saatinin yanı sıra Londra'dan satın aldığı BMW marka X5 model, yabancı plakalı cipinin anahtarını da alıp kayıplara karıştı. Polislerin peşine düştüğü hırsız, hesap edemediği sağdan direksiyon yüzünden kullanamadığı 500 bin TL'lik cipi paniğe kapılarak yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Küçükçekmece'de bir otoparka çekip kaçmak zorunda kaldı. 
 
KASKOSU TÜRKİYE'DE GEÇERLİ DEĞİL 
Lüks otomobil, genç şarkıcının İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurusunun ardından kısa süre sonra otoparkta terk edilmiş halde bulundu. İngiltere'den satın alındığı için kaskosu Türkiye'de geçerli olmayan cip, Küçükçekmece Kanarya Karakolu'nda Güney'e teslim edildi. Eşkali belirlenen hırsız ise henüz yakalanamadı. Olayı araştıran İstanbul Emniyeti, Edirne yönüne doğru kaçmaya çalışan hırsızın cipi direksiyonunun sağ tarafta olması nedeniyle rahat kullanamadığını, bölgeden fazla uzaklaştıramadığını ve paniğe kapılarak en yakın otoparka çektiğini tespit etti. Hırsızın, sürmede ve manevra yapmakta zorlandığı aracı kullanarak sadece 4 kilometre gidebildiği ve ardından pes ettiği belirlendi. Çalınan diğer eşyaları yanına alıp kaçan ve cipin anahtarını da üzerinde bırakan hırsız her yerde aranıyor. 
 
'POLİSLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM' 
Çevre illerdeki emniyet birimleri de hırsızı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney cipini teslim aldıktan sonra, "Eğer bulunmasaydı tüm masrafları bana ait olacaktı. Polislere çok teşekkür ederim. Hırsızları da Allah ıslah etsin. Beddua okumak istemiyorum. Kalplerine sevgi dolsun inşallah" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem