Trabzonlu Polis şehit oldu!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Trabzonlu  polis memuru Necmi Çakır şehit oldu. Diyarbakır'da terör örgütü PKK, asker ve polise saldırdı. Silvan'da başından vurulan Trabzonlu polis memuru Necmi Çakır şehit oldu. Dicle İlçesi'nde  çıkan

Trabzonlu Polis şehit oldu!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Trabzonlu  polis memuru Necmi Çakır şehit oldu.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK, asker ve polise saldırdı. Silvan'da başından vurulan Trabzonlu polis memuru Necmi Çakır şehit oldu. Dicle İlçesi'nde  çıkan çatışmada ise 2 asker yaralandı.

Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyona katılan ve bir teröristin kanas ile açtığı ateşle başından vurulan  polis memuru Necmi Çakır (40), kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Şehidin, Trabzon nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR DİCLE'DE 2 ASKER YARALI

Diyarbakır Valiliği'nden çatışma ve sokağa çıkma yasağı açıklaması geldi.

Diyarbakır Valiliği, Dicle İlçesi'nin dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten bölücü teröristlere yönelik Dicle Kuzeyi, Kurşunlu, Kırkpınar, Kayaş mahalleleri ile Görüse Dağı Tepe arasında kalan bölgede operasyon düzenleneceğini açıklayarak, bu bölgeleri de kapsayan bazı mahallelerde bugün saat 05.00'den ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

YARALI ASKERLERDEN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Bu sabah erken saatlerde PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli düzenlenen operasyonlar sırasında Görüse Dağı kesiminde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Dicle İlçesi kırsalında güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürürken, yer yer çatışmaların olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem