Trabzonlu polis için canını ortaya koydu!

Cizre’deki çatışmada yaralanan özel hareket polislerinden gazi Hızır Aktaş, kendisini siper ederek hayatını tehlikeye atan meslektaşı Kamil Şeremet’e minnettar olduğunu belirterek, “Ben yaralandım, Kamil Şeremet kendisini benim için tehlikeye attı, yanıma

Trabzonlu polis için canını ortaya koydu!
Cizre’deki çatışmada yaralanan özel hareket polislerinden gazi Hızır Aktaş, kendisini siper ederek hayatını tehlikeye atan meslektaşı Kamil Şeremet’e minnettar olduğunu belirterek, “Ben yaralandım, Kamil Şeremet kendisini benim için tehlikeye attı, yanıma geldi, beni kurtardı. Sonrasında o da yaralandı. Allah’a şükürler olsun ki kendisi hayatta” dedi. 
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cizre’deki çatışmada yaralanan özel hareket polisleri Kamil Şeremet ve Hızır Aktaş’ı evlerinde ziyaret ettiler.
 
"ÜLKE OLARAK ZOR BİR COĞRAFYADA BULUNUYORUZ"
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk olarak gazi Kamil Şeremet’i Pelitli Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettiler. Burada yaptığı değerlendirmede Türkiye’nin çok zor bir coğrafyada bulunduğunu ifade eden Vali Öz, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle bu vatanın bir karış toprağının hiç kimseye verilemeyeceğini ortaya koyuyoruz. Burada hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.
 
20160129aw645594_01.jpg
 
"BAĞIMSIZLIK İÇİN CANIMI SEVE SEVE VERİRİM"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazi Şeremet ise, “Sayın Valime, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma, Garnizon Komutanıma, Emniyet Müdürüme ve Özel Harekât Şube Müdürüme çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle beni onurlandırdınız. Bu vatan toprağında ebediyete kadar bağımsız bir şekilde yaşamak için gerekirse canımı da seve seve veririm” diye konuştu.
 
"SİZLER SAYESİNDE GÜVEN İÇİNDEYİZ"
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bu ziyaretin sonrasında AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte aynı çatışmada yaralanan Trabzonlu gazi Müslüm Aktaş’ı Karşıyaka Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak tüm gazilerin ve şehit yakınlarının emrinde olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Sizlerle onur, gurur duyuyoruz. Allah (c.c.) gazanızı mübarek eylesin. Allah Teala sizleri çoluk çocuğunuza, vatanınıza, milletinize, bayrağımıza, dinimize bağışlasın. Sizlerin yaptığı fedakarlıklar ve hizmetler hiçbir şeyle ölçülmez. Sizlere hizmet bizim için bir şereftir. Sizler sayesinde bugün şehrimizde güven içinde yaşıyoruz” dedi.
 
20160129aw645594_02.jpg
 
"KAMİL BENİ KURTARDI, SONRA O DA VURULDU"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazi Aktaş ise, çatışmada ilk olarak kendisinin yaralandığını belirtirken, “Ben yaralandım, arkadaşım Kamil Şeremet kendisini benim için tehlikeye attı, yanıma geldi, beni o kurtardı. Şehadet şerbetini içerek şehit olmak nasip olmadı. Sonrasında o da yaralandı. Allah ondan razı olsun. Allah’a şükürler olsun ki kendisi hayatta” diye konuştu.
 
20160129aw645594_03.jpg
 
20160129aw645594_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem