Trabzonlu Muhtarlardan patlama tepkisi

Haber61 – Haber Servisi – Ankara’da 10 Ekim Cumartesi günü Barış Mitingi sırasında meydana gelen patlamaya Trabzon muhtarlarından tepki.  Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, “ Trabzon Muhtarlar Federasyonu olarak Ankara’da gerçekleşen ve 9

Trabzonlu Muhtarlardan patlama tepkisi

Haber61 – Haber Servisi – Ankara’da 10 Ekim Cumartesi günü Barış Mitingi sırasında meydana gelen patlamaya Trabzon muhtarlarından tepki.  Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, “ Trabzon Muhtarlar Federasyonu olarak Ankara’da gerçekleşen ve 99 vatandaşımızın ölümüne, 244 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan bombalı hain terör saldırısını esefle kınıyoruz.”dedi.

Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör saldırısı olarak kayıtlara geçerek hepimizin yüreğini dağlamıştır İfadelerine yer veren Aktürk, “Terörün hiçbir şekilde mazereti olamaz. Terör acı ve gözyaşıdır. Bu alçak ve hain saldırının arkasında ki güçlerin tespit edilmesini ve sorumlularının bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz.Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyıllardır bir bütünlük içerisinde yaşayan insanlarımızı hedef almıştır.”şeklinde konuştu.

Aktürk,”Yaşanan bu trajedilere rağmen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu sıkıntıların üstesinden gelecek ve barış, huzur ortamında yaşamaya devam edecektir. Biz bu saldırının Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapıldığını tekrar hatırlatarak, hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.”kelimelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler