Trabzonlu Muhammet Van'a gitti

Trabzon’da Çocuk esirgeme kurumunda büyüyen ve Van depreminde bisiklet almak için biriktirdiği 61 TL’yi depremzedelere gönderen Muhammet Van Valiliğince Van’a davet edildi.Trabzonlu küçük Muhammet Van’da meydana gelen depremdeki depremzedelere bisiklet al

Trabzonlu Muhammet Van'a gitti

Trabzon’da Çocuk esirgeme kurumunda büyüyen ve Van depreminde bisiklet almak için biriktirdiği 61 TL’yi depremzedelere gönderen Muhammet Van Valiliğince Van’a davet edildi.

Trabzonlu küçük Muhammet Van’da meydana gelen depremdeki depremzedelere bisiklet almak için biriktirdiği parayı göndererek gündeme oturmuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da küçük Muhammet’i gündeminden hiç düşürmedi.

Bayramın 2. Günü Muhammet Van Valiliğinin daveti üzerine deprem bölgesine gitti. Depremzedeleri gören Muhammet Çadırkentleri ziyaret etti. Depremzede çocuklarla oyunlar oynayan Küçük Muhammet Yardım toplama Merkezlerini de dolaşmadan Trabzon’a dönmedi. Van’da bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün de Küçük Muhammet’le bir süre sohbet etti.

Ayrıca Muhammet ve arkadaşlarının Trabzon’da topladığı yardımlar ise Van Yardım Toplama merkezine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem