Trabzonlu müdür ölümden döndü!

Aslen Trabzonlu olan Adana Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü görevini yürüten Erhan Güngör'ün makam aracı sulama kanalına uçtu.

Trabzonlu müdür ölümden döndü!

Trabzonlu müdür ölümden döndü.

Aslen Trabzonlu olan Adana Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü görevini yürüten Erhan Güngör'ün makam aracı sulama kanalına uçtu.

Adana'da önüne çıkan kadına çarpmamak için kontrolden çıkan Trabzonlu Müdür Erhan Güngör’ün aracı 4 metrelik duvardan sulama kanalına düştü. Olayda şans eseri yara almayan Güngör’ün, yardımcısı Sezai Balcılar araç içinde sıkıştı.

Araçtaki 2 kişi kendi imkanlarıyla sudan çıkarken, ters dönen otomobilin içinde kalan il müdür yardımcısı Sezai Balcılar'ın kurtarılması için vatandaşlar ile kurtarma ekipleri seferber oldu.Alınan bilgiye göre, soyadı öğrenilemeyen Mehmet adlı kişinin kullandığı 01 AJD 134 plakalı otomobil, Mavi Bulvar'dan Öğretmenler Bulvarı yönüne giderken bir kadın yolun karşısına geçmek istedi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çıkan kadına çarptıktan sonra bariyerleri aşıp DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü Mehmet ile yanındaki Erhan Güngör önce ters dönen araçtan çıkıp yüzerek ölümden kurtuldu. Bu arada, Sezai Balcılar ise, suda otomobilin içinde mahsur kaldı. Araçta mahsur kalan kişiyi kurtarmak için suya atlayan ancak şahsı kurtaramayan vatandaşlar, kurtarma ekipleri gelinceye kadar akıntıda sürüklenme tehlikesi geçiren otomobili halat ile bir iş makinesine bağladı.Olay yerine gelen sualtı ve Can-Kur ekipleri ise, suyun içindeki otomobilde mahsur kalan vatandaşı kurtarmak için seferber oldu. Ekipler, olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Sezai Balcılar'ı dışarı çıkardı. Balcılar, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.Bu arada, otomobilin çarptığı kadın ile sürücünün yaralandığı, yaralıların kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındıkları belirtildi.Olaydan yara almadan kurtulan Erhan Güngör ise, yolda giderken bir kadının aniden önlerine çıktığını, çarpmamak isterken direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobilin sulama kanalına düştüğünü anlattı. Güngör, olay yerindeki polislere arkadaşlarının sağlık durumlarını öğrenmelerini istedi.Daha sonra sulama kanalındaki otomobil, iş makinesi ve çekici yardımıyla kanaldan çıkarıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar da kurtarma operasyonunu film gibi izledi.

Olaydan sonra yaralı olarak araçtan çıkartılan il Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar'ın sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler