Trabzonlu kardeşler ayrıldı

Berk Gürman, bu kararın ardından ayrılığın perde arkasını anlattı: “Öyküyle bizim ayrılmamızda pek çok neden var. Bir kere ayrı yönlere gitmek istemedik, zaten ikimiz bambaşka yerlerdeydik. Neden bu işe beraber girdik, çünkü karınla bile çalışsan ters düş

Trabzonlu kardeşler ayrıldı

Berk Gürman, bu kararın ardından ayrılığın perde arkasını anlattı: “Öyküyle bizim ayrılmamızda pek çok neden var. Bir kere ayrı yönlere gitmek istemedik, zaten ikimiz bambaşka yerlerdeydik. Neden bu işe beraber girdik, çünkü karınla bile çalışsan ters düşebilirsin, boşanabilirsin, problem olur ama kardeşin olunca durum farklı. Ailesin sonuçta, her zaman yanındasın. Ama fikir beyan etmeye gelince iş değişti. Bir arabayı nasıl iki kişi kullanamazsa o hesap. Aynı anda yolculuk yapabiliyorsun ama arabayı kim kullanıyor durumu bir süre sonra yormaya başlıyor. Biz aynı hayatı yaşamıyoruz. Oya-Bora gibi değiliz. Aslında bir grup bile değiliz. Ama aile olduğumuz için Öykü ile Berk’i elma ile armutu kıyaslar gibi kıyaslamaya başladılar. O yüzden solo olarak yola devam edeceğiz. Benim albümüm bitti, şimdi Öykü’nün albümünü yapıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem