Trabzonlu eski Bakana saldırı!

Sabah çok az sayıda göstericinin temizlik yaptığı meydanda saat 14:00'den sonra gruplar bir kez daha toplanmaya başladı.Genel olarak bir şenlik havasının estiği meydanda eski Adalet Bakanı Trabzonlu Hikmet Sami Türk sözlü, taşlı, sopalı saldırıya uğradı.M

Trabzonlu eski Bakana saldırı!

Sabah çok az sayıda göstericinin temizlik yaptığı meydanda saat 14:00'den sonra gruplar bir kez daha toplanmaya başladı.

Genel olarak bir şenlik havasının estiği meydanda eski Adalet Bakanı Trabzonlu Hikmet Sami Türk sözlü, taşlı, sopalı saldırıya uğradı.

Meydana iki korumasıyla birlikte yaya olarak gelen Hikmet Sami Türk, kendisini tanıyanlar tarafından önce protesto edildi.

Ortamın gerginleşmesi üzerine İnönü Stadyumu yönüne doğru kaldırım kenarından hızlı bir şekilde uzaklaşan Hikmet Sami Türk'e bazı göstericiler saldırmaya çalıştı. Korumalarının herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için büyük çaba gösterdiği olaylarda, eski Adalet Bakanı protestocuların elinden taksiye binip uzaklaşarak kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem