Trabzonlu Emniyet Müdürü göreve başladı

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü görevinden Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Demirbağ,yeni görevine başladı. Polis teşkilatı olarak ilçede güven ve huzuru sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Demirağ, Gazipaşa'nın huzurlu

Trabzonlu Emniyet Müdürü göreve başladı

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü görevinden Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Demirbağ,yeni görevine başladı. Polis teşkilatı olarak ilçede güven ve huzuru sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Demirağ, Gazipaşa'nın huzurlu ve sakin bir ilçe olduğuna dikkat çekti. Demirbağ, "Gazipaşa'nın güvenli, huzurlu bir kent olmasını sağlamaya devam edeceğiz. Halkın ve esnafın arasında olmayı seviyorum. Vatandaşın şikayetlerini, birinci ağızdan duymak isterim. İnsanlarımızın en ufak bir sıkıntılarında bize ulaşmaları önemli. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için her zaman göreve hazır. Gazipaşa halkının bu huzur ortamı devam ettirilmeli." diye konuştu.

DEMİRBAĞ KİMDİR?

Gazipaşa'da göreve başlayan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, baba mesleği olan polisliğe çocuk yaşlarda ilgi duymaya başladığı ve 14 yaşında polis kolejine girdi. Emniyet Teşkilatı'nın çeşitli birimlerinde görev yapan Demirbağ, son olarak 2005 yılında Antalya Emniyet Müdürlüğü organize suçlar büro amirliğinde görev aldı. Bir yıl bu görevde kaldıktan sonra 4 yıl Cinayet büro amirliğinde görev yapan Metin Demirbağ, Korkuteli Emniyet Müdürlüğü görevine başlamadan önce de Çocuk Şubesinde Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2 yıl Korkuteli Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Demirbağ, bu yıl Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Trabzon doğumlu, evli ve 2 çocuk sahibi olan Emniyet Müdürü Demirbağ, baba mesleği olan polis mesleğini 18 yıldır başarıyla sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem