Trabzonlu başkan aday adayı gençlerle buluştu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Trabzonlu, Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldikleri buluşmada ilçede yaşadıkları eksikliklere temas eden gençler, “Beylikdüzü’nde düşlerimizi beraber kurabiliyoruz ama sevinçlerimizi be

Trabzonlu başkan aday adayı gençlerle buluştu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Trabzonlu, Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldikleri buluşmada ilçede yaşadıkları eksikliklere temas eden gençler, “Beylikdüzü’nde düşlerimizi beraber kurabiliyoruz ama sevinçlerimizi beraber yaşayamıyoruz. Bizce en önemli sorun bu” eleştirisinde bulunarak ilçede sosyal alan konusunda ciddi eksiklikler olduğunu işaret etti.

Beylikdüzü’nde yaşayan gençlerle buluşarak fikir alışverişinde bulunmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Mahallesi’nde Meşale Café’de gerçekleşen buluşmada, tek tek gençlerle fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin Beylikdüzü ile ilgili beklentilerini dinledi.

Konuşmasında, gençlerin yaşadıkları kentte söz sahibi olması gerektiğinin önemini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Yaşadığınız yerde söz sahibi olun. Cesurca isteklerimizi söyleyelim. Buluşmalarımızın sebebi o. Gençlerimizin yaşadıkları kente dair istekleri bizim için önemli. Eksikliklerin farkında olursanız çözüm için yol gösterirsiniz” şeklinde mesajlar verdi.

En büyük sorun meydan olmaması

Beylikdüzü’nde gençlerin yaşadığı sorunların en başında meydan eksikliği olduğu dile getirilirken, gençlere yönelik konser alanları, spor kompleksleri, kütüphaneler ve kültür sanat alanları yanında gençlik merkezi gibi alanlara ihtiyaç olduğu ifade edildi.

İlçede gençlerin cafeler dışında buluşacakları ortak alanlar yaratılması gerektiğini dile getiren İmamoğlu ise, Beylikdüzü’nde gençlerin gelişimine dönük fayda veren projeler hazırladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem