Trabzonlu 5 kişi IŞİD'e katıldı

Haber61 – Haber Servisi – Dünya’da son dönemlerde çok  konuşulan IŞİD terör örgütüne yönelik operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın her bölgesinden katılımın olduğu bu örgüte Trabzon’da katılımın olduğu ortaya çıktı. İstihbarat raporlarına göre; Tra

Trabzonlu 5 kişi IŞİD'e katıldı

Haber61 – Haber Servisi – Dünya’da son dönemlerde çok  konuşulan IŞİD terör örgütüne yönelik operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın her bölgesinden katılımın olduğu bu örgüte Trabzon’da katılımın olduğu ortaya çıktı. İstihbarat raporlarına göre; Trabzon’dan bu örgüte 5 kişi gittiği tespit edildi.

Örgüte katılan bu 5 kişiden biri olan S.B’nin ise; PYD’ya karşı girmiş olduğu çatışmada hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer 4 Trabzonlunun ise hala daha Suriye tarafında bulunduğu ve IŞİD saflarında çatışmaya devam ettiği istihbarat raporlarına yansıdı. Türkiye genelinde IŞİD’e yönelik operasyonların ise devam ettiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler