Trabzon'dan Suruç'a takviye birlik

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Şanlı Urfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamayı konuşuyor. Patlama sonrasında art arta yapılan açıklamalarda vatandaşlardaki tedirginliği ve endişeyi sakinleştirmedi. 11:50 sularında meydana gelen patlama resmi rak

Trabzon'dan Suruç'a takviye birlik

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Şanlı Urfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamayı konuşuyor. Patlama sonrasında art arta yapılan açıklamalarda vatandaşlardaki tedirginliği ve endişeyi sakinleştirmedi. 11:50 sularında meydana gelen patlama resmi rakamlara göre 31 kişi hayatını kaybederken 73 kişide yaralandı. Yaralanan kişiler arasında durumları ağır olanların sayılarının fazla olduğu öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı 81 il emniyet müdürlüklerine terör saldırısına karşın önlem alınması yönünde tedbir ve uyarı emri gönderdiği öğrenildi. Öte yandan Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünden 100 polisin patlamanın olduğu bölgeye takviye birlik olarak gönderilmesi için Trabzon Valiliğine İçişleri Bakanlığından yazı geldiği bilgisine haber61 ulaştı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 100 Çevik Kuvvet’in Suruç bölgesine giderek sınır boyu ve kent genelinde çeşitli görevlerde bulunacağı ifade edildi. Öte yandan Şanlı Urfa’ya çeşitli il emniyet müdürlüklerinden görevli Çevik Kuvvet polislerinden de takviye yardım istendiği bilgisine ulaşıldı. Kentte gergin bekleyişin devam ettiği gözlemlendi. Büyükşehir’lerde ise polislerin yıllık izinleri iptal edildi. Trabzon’da da görev yapan polis teşkilatında izinlerin iptal edile bileceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

Yayınlanan haberlerin tüm hakları Haber61.Net’e aittir. Kaynak belirtilmeden yapılan alıntılar için ilgili kuruluş ve internet sitesi editörleri hakkında yasal işlem yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler