Trabzon'dan Rize'ye gidecekler dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 55. kilometresindeTrabzon Tüneli'nde yapılacak temizli

Trabzon'dan Rize'ye gidecekler dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 55. kilometresindeTrabzon Tüneli'nde yapılacak temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle bugün 10.00-12.00 saatleri arasında Trabzon-Rize yönünde ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Silifke-Mersin yolunun 55-59. kilometreleri arasında (Kızkalesi-Ayaş mevkisi) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 65-69. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler