Trabzon'dan gidenlere baskın!

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine Reşatbey Mahallesi'nde Maka Gabedava (28) ve Eka Basılashvılı (34) isimli kadınların fuhuş yaptığını belirledi. Polis, eve yaptığ

Trabzon'dan gidenlere baskın!

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine Reşatbey Mahallesi'nde Maka Gabedava (28) ve Eka Basılashvılı (34) isimli kadınların fuhuş yaptığını belirledi. Polis, eve yaptığı operasyonla şahısları suçüstü yakaladı. Hayat kadınları, emniyetteki sorgulamada kendilerini Ahmet E.'nin (47) Trabzon'dan alarak Adana'ya getirdiğini, burada Ali K. isimli bir kişiye vererek fuhuş yaptırdığını söyledi. Bunun üzerine yakalanarak

gözaltına alınan Ali K., çıkarıldığı mahkemede "fuhuşa aracılık ve yer temin etmek" suçlarından tutuklandı.

Hayat kadınlarının ifadesinden yola çıkarak polis, kadınları taşeron şahıslara vererek çalıştırıp para kazanan Ahmet E.'yi de aramaya başladı. Polis, dün yaptığı operasyonla Ahmet E.'yi Tepebağ Mahallesi'nde yakaladı. Şahıs, emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyerek, kamyon şoförlüğü yaptığını savundu. Ahmet E. "fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek" suçlamalarından adliyeye sevk edilirken, hayat kadınları sağlık kontrolünden geçtikten sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Ahmet E.'nin kadınları 100 TL'ye pazarladığı, bu paranın yarısını kendisinin aldığı, günde 20 TL de kira parası aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem