“Trabzon’daki sistem genel merkeze sunuluyor!”

AK Parti Trabzon ARGE Birim Başkanları Toplantısı, İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Enes Aslan başkanlığında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi

“Trabzon’daki sistem genel merkeze sunuluyor!”
AK Parti Trabzon ARGE Birim Başkanları Toplantısı, İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Enes Aslan başkanlığında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Gençlik ve Kadın Kolları ARGE Başkanları ve İlçe ARGE Başkanları katıldı. Toplantıda gündeme dair açıklamalar yapan Aslan, “Öncelikle terör saldırılarında şehit olan tüm asker ve polislerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Ayrıca da Belçika’da yapılan terör saldırısını lanetliyorum” dedi. 

SİSTEMATİK BİR ŞEKİLDE TAKİP EDİLECEK 

Trabzon İl ARGE Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Aslan, “Bildiğiniz üzere vatandaşlarımızın taleplerinin sistematik olarak kayıt altına alınması ve uygun taleplerin karşılanmasının takibi ile alakalı bir sistem geliştirdik. Bugün itibari ile bu sistemi İl Başkanlığımızın dışında tüm İlçe Başkanlıklarımız ve Milletvekillerimizin kullanımına açıyoruz. 26 Mart’ta Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı toplantısında sistemimizi Genel Merkezimize sunacağız. Eğer uygun görürlerse tüm il ve ilçelerimizde bu sistem kullanılacak. Artık vatandaşımızın uygun talepleri sistematik bir şekilde takip edilip çözüme kavuşturulacaktır” şeklinde konuştu. 

DIŞARIDA TEK BİR TAŞERON İŞÇİSİ KALMAYACAK 

Taşerona kadro konusuna da değinen Aslan, “Asıl işlerde çalışan taşeron işçilerin kamuya alacağımızı açıklamıştık. Bu çalışmaları tamamladık. Bu kişileri kamuya alacağız. İster asıl iş olsun, ister yardımcı iş olsun, dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak. Bu kişiler aynı yerde çalışmaya devam edecekler. İster asıl iş olsun, ister yardımcı iş olsun, dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak inşallah” dedi. Aslan açıklamasını şu sözlerle sonlandır: “Reformların yüzde 65'ini, vaatlerin de yüzde 100'ünü gerçekleştirilmiş bulunuyoruz. Söz verdiğimiz her icraatı 3 ay içinde hayata geçirmiş bulunuyoruz. Meclis tatile girmiş olmasaydı reformların da tamamını gerçekleştirmiş olacaktık.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler