Trabzon'daki mahkumün ceset iddiası

 Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan ve ifadelerinde bir dönem JİTEM'e çalıştığını ileri süren Aydın Sevinç'in gönderdiği dilekçede Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Milli Park'ta 50'ye yakın ceset bulunduğunu iddia etmesi üzerine başlatılan kazı...  Tra

Trabzon'daki mahkumün ceset iddiası

 Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan ve ifadelerinde bir dönem JİTEM'e çalıştığını ileri süren Aydın Sevinç'in gönderdiği dilekçede Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Milli Park'ta 50'ye yakın ceset bulunduğunu iddia etmesi üzerine başlatılan kazı...

  Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan ve ifadelerinde bir dönem JİTEM'e çalıştığını ileri süren Aydın Sevinç'in gönderdiği dilekçede Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Milli Park'ta 50'ye yakın ceset bulunduğunu iddia etmesi üzerine başlatılan kazı çalışmalarına son verildi. Sevinç'in gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda, bir sonuç elde edilemediği öğrenildi.

 

Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan ve daha önceki ifadelerinde bir dönem JİTEM'e çalıştığını ileri süren Aydın Sevinç'in verdiği dilekcede, Ege Bölgesi'nde, organize suç örgütü lideri olmaktan mahkum Ahmet Tekin Baykal ve ekibinin 50'den fazla kişiyi öldürüp gömdüğünü hatta Baykal ile tartıştığı için öldürülen Erkan Er'i de kendisinin Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki milli parka gömdüğünü ileri sürmesi üzerine söz konusu bölgede kazı çalışmaları başlatıldı.

Geçen Perşembe günü başlayan ve hava durumuna göre aralıklarla devam eden kazı çalışmalarına son verildiği öğrenildi. Sevinç'in gösterdiği yerlerden herhangi bir ceset çıkmadığı, bu nedenle kazı çalışmalarına son verildiği ve Sevinç'in de Trabzon'a gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem