Trabzon'daki eylemcilere destek!

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle dünden başlayarak tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulmasını, dün ve bugün müşteri etkinliklerinin iptal edilmesini ve tüm mağazaların internet şifrelerinin

Trabzon'daki eylemcilere destek!
Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle dünden başlayarak tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulmasını, dün ve bugün müşteri etkinliklerinin iptal edilmesini ve tüm mağazaların internet şifrelerinin açılması talimatını verdi. Daha sonra Boyner Holding'ten yapılan açıklamada, "Bu paylaşımın, daha önce yaşanılan toplumsal olaylardan kazandığımız deneyimle, mağazalarımızı oluşabilecek ihtiyaç ve durumlara karşı hazırlamaktan başka amacı yoktur" denildi.
 
Cem Boyner'den kurum içi gönderilen e-mail'de şu ifadeler kullanıldı:
"Tüm mağazalarda müzik yayınını durdurun bugün. Mağazalardaki müşteri etkinliklerini iptal edil, bugün ve yarın. Tüm mağazaların wi-fi şifrelerini iptal edin hemen. Vatandaş istediği yerden haberleşme imkanına sahip olsun.”
Öte yandan Boyner’in Trabzon’da bulunan mağazalarında da aynı uygulamanın gerçekleştirildiği ifade edilirken, vatandaşların bu durumu sorması üzerine çalışanların, “Merkez’in talimatı böyle’ dedikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem