Trabzon'da yol çalışmaları sürüyor

Trabzon'da yol yapım çalışmaları sürerke Başkan Gümrükçüoğlu çalışmaları yerinde inceledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yeni hizmet dönemlerinde elden geçirilmemiş, bakım ve onarımı yapılmamış yol kalmayacağını belirterek,

Trabzon'da yol çalışmaları sürüyor

Trabzon'da yol yapım çalışmaları sürerke Başkan Gümrükçüoğlu çalışmaları yerinde inceledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yeni hizmet dönemlerinde elden geçirilmemiş, bakım ve onarımı yapılmamış yol kalmayacağını belirterek, "2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacağız." dedi.

Gümrükçüoğlu, beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul ve Yeşilvadi Mahalle muhtarı İhsan Öztürk ile Merkez Ortahisar ilçesi Yeşilvadi Mahallesi Dereboyu mevkisindeki 2,5 kilometre uzunluğundaki yolda yapılan betonlama çalışmalarını inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sonrası mahalle sakinleri ile de sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, yolda çalışan işçiler ile vatandaşlara tatlı ikram etti, çocuklara da oyuncak dağıttı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Vatandaşlarımızın desteği ve teknik arkadaşlarımızın, personelimizin de gayretleriyle ülkemiz ve şehrimiz daha ilerilere gidecektir." diye konuştu.

20160529_2_16962431_10558076_web.jpg

Ülke genelinde yapılan hizmetlerin yanı sıra kendilerinin de Trabzon'da önemli çalışmalar yaptığını anlatan Gümrükçüoğlu, "2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacağız. Asfalt ve beton yol yaparken belirlediğimiz kriterlere göre hareket edeceğiz. Asfalt ve betonun dağıtımında ilçelerimizin yol ağı, mahalle sayısı, o bölgedeki konut sayısı ve nüfus kriterlerini dikkate alacağız. Bugüne kadar hizmet almışlık oranı diğer ilçelere göre daha az olan ilçeler daha fazla desteklenecek. İl genelinde, yapılan istişareler sonucu kararlaştırılan betonlama ve asfaltlama çalışmaları belirlenen program dahilinde devam ediyor. Kentimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yolları güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, "Her yıl bu programlarımızı sürdürdüğümüzde yeni belediye hizmet dönemi sonunda elden geçirilmemiş, yapım, bakım ve onarımı yapılmamış yolun kalmayacağı düşüncesindeyiz. Planlamalarımızı buna göre yaptık. Fen İşleri Dairesi de 115 milyonluk yatırım programı ile hizmetlerini yürütmekte." ifadelerini kullandı.

Haydar Revi de "laf değil icraat" üretmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Hizmetler ortada. Yapılan bu çalışmaların mahallemize ve civar mahallelere büyük katkısı olacak. Betonlanan bu yol, Şana, İkisu, Yeşilyurt, Esenyurt, Yeşilvadi ve Pınaraltı'nı birbirine bağlıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir." dedi.

20160529_2_16962431_10558077_web.jpg
20160529_2_16962431_10558079_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler