Trabzon'da yoğun kar uyarısı!

Trabzon Valiliği, bugünden itibaren etkili olması beklenen yoğun kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Trabzon Bölgesel Tahmin Merkezi'nden alınan bilgiye göre, bugün bölgenin ve Trabzon'un, yurdun kuze

Trabzon'da yoğun kar uyarısı!

Trabzon Valiliği, bugünden itibaren etkili olması beklenen yoğun kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Trabzon Bölgesel Tahmin Merkezi'nden alınan bilgiye göre, bugün bölgenin ve Trabzon'un, yurdun kuzeyinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.
 
Yağışların bölgenin sahil kesiminde kuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise kuvvetli kar yağışına sebep olması beklendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Kar yağışı, perşembe günü bölgemizin tamamında etkili olup gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak yoğun kar yağışı şeklinde cumartesi öğle saatlerine kadar devam edecektir. Ayrıca cumartesiyi pazara bağlayan gece de kuvvetli don beklenmektedir. Hava sıcaklığı ise 8 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecektir.  Vatandaşlarımızın duyarlı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem