Trabzon'da yeni çek uygulaması!

Kredi Garanti Fonu tarafından geliştirilen Kara Kodlu Çekler Türkiye’de uygulamaya girdi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Kare Kod ile çekle ödemeleri daha güvenli hale getirdiğini söyledi. Ticaretin finansmanın önemli olduğu

Trabzon'da yeni çek uygulaması!

Kredi Garanti Fonu tarafından geliştirilen Kara Kodlu Çekler Türkiye’de uygulamaya girdi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Kare Kod ile çekle ödemeleri daha güvenli hale getirdiğini söyledi.

Ticaretin finansmanın önemli olduğunu vurgulayan TTSO Başkanı Hacısalihoğlu uygulama ile güncel çek ödeme performansına akıllı telefonlar ile ve tek tuşla ulaşmanın mümkün hale geldiğini aktardı.  Çek kullanımı ve çekle alışverişin artacağını dile getirdi.

Hacısalihoğlu, “Piyasalarda çeklere olan güveni artıracak bir uygulama geliyor. Kare Kodlu Çek’in ticaretin çekle finansmanındaki birçok tereddüdü ortadan kaldırıyor. Ticaret işlemleri biraz daha kolaylaştı.. Bu ürünü ve avantajlarını Türkiye’de müşterilerine sunan ilk banka Şekerbank oldu. Ve Trabzon’da uygulamanın başlamasından da memnunuz.” dedi.

Şekerbank Trabzon Müdürü de uygulamanın; çek hamillerinin, çeki imzalayan kişilerin çek ödeme güçleri hakkında güncel ve pratik bilgilere ulaşmalarını sağlayarak çek kullanımını ve çekle alışverişi artıracağını kaydetti.

17184.jpg

17181.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem