Trabzon'da vatandaş uçanyolu haber61'e değerlendirdi

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Moloz mevkiinde esnaf ve vatandaşlar mağdur edildikleri gerekçesiyle isyan ettiler.Moloz’ da her gün yaşanan trafik çilesi yapılan Uçan Yol Projesi ile de çözüme kavuşmadı. Özellikle dolmuş durağına gelişi güzel park ed

Trabzon'da vatandaş uçanyolu haber61'e değerlendirdi

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Moloz mevkiinde esnaf ve vatandaşlar mağdur edildikleri gerekçesiyle isyan ettiler.

Moloz’ da her gün yaşanan trafik çilesi yapılan Uçan Yol Projesi ile de çözüme kavuşmadı. Özellikle dolmuş durağına gelişi güzel park edilen araçlar ve yolcularını yol ortasında indiren dolmuşlar bu bölgede trafiği felç ediyor.

Yeni yapılan yol nedeniyle  karşıdan karşıya geçecek bir yer kalmayınca esnaf ve vatandaşlar bu duruma isyan etti. Moloz, Trabzon trafiğinin en hareketli noktalarından biri olmasının yanı sıra bütün köy araçlarının kalkış yeri, aynı zamanda kadınlar pazarına olan yakınlığı ve esnaf lokantalarının olduğu bir yer. Araç trafiği kadar yaya trafiği de yoğun olan Moloz’ da vatandaşlar daha fazla mağdur edilmemek için biran önce çözüm bekliyorlar.

VATANDAŞLARIN YORUMLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler