Trabzon'da vatandaş isyanda: "Yolcu yok diyenler..."

Trabzon'da özellikle akşam saatlerinde evlerine gitmek için dolmuş kuyruklarında bekleyen vatandaşlar isyan etti. Uzun bir süredir Trabzon gündemini meşgul eden hafif raylı sistemin yapımı yolcu sayısının yeterli olmadığı ileri sürülerek erteleniyor. Anca

Trabzon'da vatandaş isyanda: "Yolcu yok diyenler..."

Trabzon'da özellikle akşam saatlerinde evlerine gitmek için dolmuş kuyruklarında bekleyen vatandaşlar isyan etti.

Uzun bir süredir Trabzon gündemini meşgul eden hafif raylı sistemin yapımı yolcu sayısının yeterli olmadığı ileri sürülerek erteleniyor. Ancak özellikle akşam saatlerinde evlerine gitmek için dolmuş sırasında uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar hafif raylı sistemin şehir için kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.

Her akşam bu çileyi çekmek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, "yolcu sayısı yetersiz diyenler gelsin birde bu durumu görsün. Her akşam bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Birde bu sadece bir hat. Diğer hatlarda da aynı sorunlar yaşanıyor. Hafif raylı sistem artık Trabzon'a şart" diyerek isyan ettiler.

aigipfzlna7edwqfy2gxef6bg_ca3htewrf9t-pi2o9r.jpg

akludw-ptzzbkx6ctzwjoveqbxmfmgud6t1mukdqtajs.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem