Trabzon'da tüp arabası böyle patladı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yeşilepe Mahallesi Akay Caddesinde içinde 6 tüpün bulunduğu aracın patlaması neticesinde 1 kişi yaralanmıştı. Haber61; bu patlamanın görüntülerine ulaştı. Edinilen bilgiye göre; sabah işe gitmek üzere

Trabzon'da tüp arabası böyle patladı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yeşilepe Mahallesi Akay Caddesinde içinde 6 tüpün bulunduğu aracın patlaması neticesinde 1 kişi yaralanmıştı. Haber61; bu patlamanın görüntülerine ulaştı. Edinilen bilgiye göre; sabah işe gitmek üzere içi tüp dolu 61 LA 090 plakalı araca binen 34 yaşındaki Mehmet Genç isimli vatandaş araç içerisinde sigarasını yakınca patlama meydana geldi. Araç içerisinde sıkışan gaz Genç’in çakmağı ateşlemesi ile alevlendi.

BASINÇLA PATLADI

Arabada basınç halinde bekleyen gaz bomba etkisi yaratarak patladı. Talihsiz sürücü Genç, araç içerisinden kendisini güçlükle dışarı çıkardı. Alevlerin etkisi ile duman isi olan sürücü siyahlar içinde kendisini dışarı attı. Büyük gürüldü ile kendisini dışarı atan mahalle sakinleri Tüpçü Mehmet’i o halde görünce şok oldu. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Genç’İ hastaneye yetiştirdi. Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altında alınan Tüpcü’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BİR EV İKİ ARABADA HASAR OLDU

Patlamada 3 evin camları kırılırken, yan tarafta bulunan bir araçta hasar gördü. Tüpçünün arabası ise kullanılmaz hale geldi. Öte yandan Trabzon sokaklarında içi tüp dolu araçların bu şekilde park edilmesi ise can güvenliğini tehlikeye sokmaya devam ediyor.

Haber: Şükrü Üçüncü

İŞTE PATLAMA ANI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem