Trabzon’da şok! 30 kişi işsiz kaldı

Haber61/haber servisi - 4 yıl önce Trabzon’da kurulan ve içinde 30 kişi çalışan Bank Asya Trabzon Çağrı Merkezi dün siyasi ve ekonomik nedenlerden dolayı kapattığı öğrenildi. Değirmendere’de KOSGEB binasında bulunan Çağrı Merkezi’nin kapanması sırasında i

Trabzon’da şok! 30 kişi işsiz kaldı
Haber61/haber servisi - 4 yıl önce Trabzon’da kurulan ve içinde 30 kişi çalışan Bank Asya Trabzon Çağrı Merkezi dün siyasi ve ekonomik nedenlerden dolayı kapattığı öğrenildi.
 
Değirmendere’de KOSGEB binasında bulunan Çağrı Merkezi’nin kapanması sırasında işçilerin bazıları duygulu anlar yaşarken bazıları ise ağladı. Bir süre önce de -aynı binadaki Bank Asya Karadeniz Bölge Müdürlüğü Samsun’a taşınmıştı.
 
TRABZON’DA İŞSİZLER ORDUSU ARTIYOR
 
Trabzon’da 2014 yılı Ağustos ayı sonu itibarıyla 6 bin 814 kişi işsizlik ödeneğinden faydalanmak için İş-Kur Trabzon İl Müdürlüğüne başvuru yaptığı bildirildi. 8 ay içinde 6 bini aşkın insan işini kaybettiği öğrenilirken, başvuranların 3 bin 237’si işsizlik ödeneğine hak kazandı. 2013 yılı aynı dönem ile karşılaştırma yapıldığında işsizlik ödeneği başvuranların sayısında yüzde 22, işsizlik ödeneği hak edenlerin sayısında ise yüzde 21 oranında artış gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem