Trabzon'da şehit yakınları toplandı

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yard.ve Dayanışma Derneği bugün saat 14.00’da Trabzon gazeteciler cemiyetinde Hakkari’de verilen 24 şehit için bir araya geldiler.Dernek başkanı ‘Bugün içimiz yine kan ağlıyor.26 genç yiğidi şehit verdik.Her gün şehit haberi

Trabzon'da şehit yakınları toplandı

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yard.ve Dayanışma Derneği bugün saat 14.00’da Trabzon gazeteciler cemiyetinde Hakkari’de verilen 24 şehit için bir araya geldiler.

Dernek başkanı ‘Bugün içimiz yine kan ağlıyor.26 genç yiğidi şehit verdik.Her gün şehit haberi duymaktan gözümüzde yaş,içimizde sevgi ve şefkat kalmadı.’diyerek diğer  şehit yakınlarının gözlerini doldurdu.

Başkan ‘terör örgütünün meclisteki yandaşları sürekli olarak demokrasiden,insan haklarından dem vurup duruyor.Şehit aileleri olarak bizlerde diyoriz ki:Demokrasiyse işte size demokrasi,hazır yeni bir anayasa yapılıyor.Bu anayasaya terör suçları için idam cezasını koyalım ve refanduma götürelim.Halk karar versin,halkın verdiği karara herkes saygılı olsun.İdam cezasını sandığa götürmek bile bir çok istenmeyen olayların önünü alır ve teröre caydırıcı olur diye düşünüyoruz.’diye konuştu.

Dernek başkanı son olarak ‘Ne mutlu Türk’üm diyene kendini Türk hissedene ‘ diyerek  toplantıyı sonlandırdı.

Haber:Yasemin Bekar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem