Trabzon'da sanat faaliyetleri masaya yatırılacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ve beraberindekileri makamında kabul etti.   Trabzon'da sanata dair önemli çalışmaların olduğunu ifade eden Vali Öz, "Trabzon sanat günleri artık markalaştı. Her yıl ilimizde düzenlenen San

Trabzon'da sanat faaliyetleri masaya yatırılacak!
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 
Trabzon'da sanata dair önemli çalışmaların olduğunu ifade eden Vali Öz, "Trabzon sanat günleri artık markalaştı. Her yıl ilimizde düzenlenen Sanat Günlerinde; Katılımcılarıyla, imza günleriyle, resim ve fotoğrafıyla, müziğiyle, mizahıyla ve diğer sanat dallarıyla Trabzon'un zenginliğini ortaya koyuyoruz. Türkiye'nin zenginlikleriyle birleştiriyoruz. Sanatevinin bu etkinliklerinin dışında yaptığı eğitimler, kurslar, çalışmalar, sanatçıların bir araya gelerek paylaşması,  usta-çırak ilişkisiyle bu kültürün gelecek nesillere aktarması çok önemli. Oradaki etkinlikler sanatın toplumun her kesiminde yayılmasına katkıda bulunuyor" dedi.
 
dsc_7355.jpg
 
Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ise, "Ortalama 150 civarında etkinlik yapıyoruz. Bu etkinlikleri sizlerin öncülüğünde yürütüyoruz. Verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Başkan Taç ayrıca, sanatevi ve ilgili dernek başkanlarının katılımıyla Vali Öz'ün başkanlığında bir araya gelerek sanat faaliyetlerini masaya yatıracaklarını ifade etti.
 
Sanatevi Derneği Başkanı Taç, yapılan görüşmenin ardından Vali Öz'e sanatevine ve 7. Uluslararası Sanat Günlerine verdiği destekten dolayı sanat eseri heykelcik takdim etti.
 
dsc_7345.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem